Neden? Ürünlerimiz Hikayemiz Sürdürülebilirlik Satış Noktalarımız Yatırımcı İlişkileri
English Geri Dön
SAFLIKTAN GELEN LEZZET

Ghee (Sade Yağ)

Yemekleriniz ve tatlılarınız için vazgeçilemeyecek ve sağlıklı bir seçenek: Ghee (Sade Yağ)

Yemekleriniz ve tatlılarınız için vazgeçilemeyecek ve sağlıklı bir seçenek: Ghee (Sade Yağ)

Efeler Çiftliği Ghee (Sade Yağ)

Efeler Çiftliği Ghee (Sade Yağ)

Yüksek ısıya ve bozulmaya karşı oldukça dayanıklı, saf ve besleyici Efeler Çiftliği Ghee, geleneksel yöntemlerle elde edilmiş tereyağımızdan üretilir. Eser miktarda laktoz içermesi sebebiye süte hassasiyeti olanların tercih edeceği ghee oksitlenmiş kolesterol içermez. Kötü kolesterolü düşüren vaksenik asit ve vücudu kanserojen maddelerden arındıran linoleik asit bulundurur. Ayurveda’ya göre ghee hazımı kuvvetlendirir ve yararlı yağ asitleri, A, D, E ve K2 vitaminlerinin emilimine yardımcı olur.

Besin Değerleri

ENERJİ (100G İÇİN)

3665 kj/ 875 kcal

YAĞ

99 g

KARBONHİDRAT

0,0 g

PROTEİN

0,3 g

TUZ

% 0,0

Bizlere sık sorulan soruları, sizlere de kolaylık sağlayacağını düşünerek burada cevapladık.

Aklınıza Takılmasın

Ghee süt ürünü içerir, fakat eser miktarda laktoz ve bir süt proteini olan kazein içermesi nedeniyle laktoz intoleransı olan kişiler için iyi bir seçenektir.

Tereyağındaki yağ oranı yüzde 80'in üzerindedir. Yani ghee (sade yağ) ile tereyağı arasındaki fark yağ oranından kaynaklanır. Ghee yani sade yağdaki yağ oranı %99'dur dolayısıyla tereyağına göre çok daha az miktarda kullanarak lezzetli sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Ayrıca tereyağı 177 C°'de yanar, dumanlanır çünkü içeriğindeki kazein ve laktoz yanmaya başlar, ancak ghee yani sade yağ 252 C°'ye kadar ısıya dayanıklıdır.
Tüm Sorulara Göz atın
Bizi Instagram‵dan takip edin

@efelerciftligi